Політика конфіденційності

Дотримання конфіденційності Ваших персональних даних дуже важливо для нас. Даний веб-сайт (https://zorinadii.org.ua) може використовуватися для збору, обробки та зберігання Ваших персональних даних Благодійний фондом «Зорі надії» (далі – Фонд), вул. Незалежності, 29, м. Авдіївка, 86062, у відповідності з цією політикою конфіденційності (далі – Політика), яка є невід’ємною частиною Умов використання даного веб-сайту, а також нормами чинного законодавства України. Дана Політика містить обов’язкові правила і норми, які можуть бути важливими для Вас і вплинути на Ваші рішення або наміри щодо використання або невикористання Вами даного веб-сайту, крім того, їх порушення може спричинити юридичну відповідальність як для Вас, так і для третіх осіб. Будь-ласка, обов’язково уважно прочитайте дану Політику і Умови використання веб-сайту до перегляду і відвідування інших веб-сторінок сайту, крім домашньої (головної) сторінки. Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики або збору персональних даних Фондом, практики їх використання або поширення, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ця Політика застосовується до персональних даних (як вони визначені нижче), зібраних та / або іншим чином оброблюваним Фондом через даний веб-сайт. Дана Політика не застосовується до збору та обробки персональних даних, здійснюваних Фондом за допомогою будь-яких інших засобів комунікації крім цього веб-сайту. Політика не застосовується також у разі збору та обробки персональних даних веб-сайтами третіх осіб, до яких цей сайт може мати посилання, але Фонд не управляє і не контролює вміст таких веб-сайтів третіх осіб і не відстежує практику конфіденційності персональних даних, використовувану такими Інтернет -ресурсами.

Визначення «Персональні дані»
Термін «персональні дані», який використовується в даній Політиці, відноситься до будь-якої інформації або сукупності даних, які ідентифікують, або які використовуються Фондом, або від її імені для ідентифікації фізичної особи.

Способи збору персональних даних
Фонд збирає персональні дані он-лайн через веб-сайт та інші он-лайн-ресурси. Фонд може отримувати інформацію про користувачів ресурсів від інших сервіс-провайдерів, з якими співпрацює. Умови такого он-лайн співробітництва регулюються угодами, які вимагають належного захисту персональних даних. Фізичним особам може надаватися доступ до даного веб-сайту без збору або розкриття та обробки будь-яких персональних даних.

    Фонд може використовувати два способи збору персональних даних он-лайн:

      І. Інформація, яка надається Вами: Фонд може збирати персональні дані та інші дані, які Ви можете ввести у форми або поля введення даних на цьому веб-сайті.
      ІІ. Інформація, зібрана з Вашого комп’ютера або іншого електронного засобу: Фонд збирає інформацію з Вашого комп’ютера або іншого електронного засобу, коли Ви відвідуєте цей веб- сайт або користуєтеся он-лайн-ресурсами Фонду. Така інформація може включати адресу Інтернет протоколу (IP-address), доменне ім’я, тип браузера, дату і час Вашого запиту та інформації, наданої на нього, шляхом використання технологій відстеження, таких як cookies та single-pixel tags. Якщо ви використовуєте мобільний пристрій для доступу до даного веб-сайту та он-лайн-ресурсів, Фонд також може збирати інформацію про Вашому мобільному пристрої, таку як ідентифікатор пристрою, його тип, а також дані про застосування даної інформації та використанні Вами мобільної версії даного веб-сайту (за наявності) та інших мобільних джерел. Також, веб-сайт та інші он-лайн ресурси використовують технології відстеження для надання додаткової функціональності, що дозволяє Вам використовувати ці ресурси більш ефективно. Фонд використовує технології відстеження способами, які не ідентифікують Вас персонально, як, наприклад, для точного визначення кількості відвідувачів або відсильні веб-сайтів або реклами наших он-лайн ресурсів, або для того, щоб дізнатися, ідентифікували Ви себе як резидент певної держави.

Що таке cookies?
Cookies – це відносно невеликі файли даних, які надсилаються веб-сервером на жорсткий диск Вашого комп’ютера, в місце, де зберігаються файли Вашого Інтернет браузера. Cookies дозволяють веб-сайту зберігати відносно невеликі обсяги інформації на Вашому комп’ютері і вилучати цю інформацію пізніше

Що таке single-pixel tags?
Single-pixel tags, також відомі як web beacons або web tags, є графікою, яка функціонує на зразок cookies. Singlepixel tags невидимі через їх малий розмір. Вони призначені для збору інформації у вебзаписах, які не ідентифікують Вас особисто, як наприклад, переглянуті веб-сторінки, веб-сайт з якого Ви перейшли і реклама, на яку Ви кликали, щоб відвідати веб-сайт Фонду.

Хто матиме доступ до моїх персональних даних?
Ваші персональні дані можуть бути доступні Фонду, у порядку, відповідному цій Політиці, іншим застосовним повідомленням, угодам та дозволам згідно з чинним законодавством України.

Чи розголошує Фонд персональні дані третім особам?
За загальним правилом Фонд не продає і не розголошує Ваші персональні дані, за винятком якщо інше передбачено цією Політикою чи іншим застосовним повідомленням, угодою і дозволом. Фонд залишає за собою право розголошувати Ваші персональні дані, включаючи Вашу адресу електронної пошти, для повідомлення органам державної влади, сторонам відповідних юридичних процедур, як визначено судом або арбітражем або іншим чином в тій мірі, яка буде необхідна згідно з чинним законодавством. Крім випадків, згаданих у цій Політиці, Ваші персональні дані не будуть розголошуватися без Вашого дозволу.

Як Фонд захищає персональні дані?
Фонд застосовує розумні заходи для захисту персональних даних, відповідно до їх особливості, враховуючи, що вони збираються і передаються між Вашим комп’ютером або мобільним пристроєм і нашим он-лайн ресурсом або сервером, а також з метою захисту персональних даних, що знаходяться у володінні Фонду, від несанкціонованого доступу, розкриття, поширення, зміни або видалення. Вашою особистою відповідальністю є вжиття заходів безпеки щодо власних копій Вашого паспорту та відповідних кодів доступу до веб-сайту або он-лайн-сервісів (якщо є).

Яким чином я можу отримати доступ і виправити мої персональні дані?
Для отримання доступу до Ваших персональних даних, зібраними он-лайн через даний веб-сайт, для їх точності, повноти і дійсності, або для запиту про видалення, Ви можете зв’язатися з нами за адресою [email protected] У деяких випадках, коли Фонд повинен зберігати інформацію згідно із законодавством, ми можемо бути не в змозі видалити деякі Ваші персональні дані. У такому випадку, якщо Ви не наполягаєте на їх видаленні або норми законодавства прямо вказують на заборону або неможливість такого видалення, персональні дані можуть бути збережені Фондом. Якщо це можливо, Ви також можете оновити Ваші персональні дані он-лайн шляхом відповідної зміни інформації, яку Ви вводили у форми або поля введення даних, розміщених на веб-сайті.

Як довго Фонд зберігає персональні дані?
За загальним правилом, Фонд зберігає персональні дані протягом строків, необхідних для певної ділової мети або цілей, для яких персональні дані були зібрані.

За якою адресою можна зв’язатися з Фондом з питань конфіденційності персональних даних?
Якщо у Вас виникли питання щодо даної Політики або збору персональних даних Фондом, до практики використання та обробки персональних даних, Ви можете зв’язатися з нами за адресою для поштової кореспонденції: вул. Незалежності, 29, м. Авдіївка, Донецька область, 86062. Коли Ви зв’язуєтеся з нами, будь ласка, вкажіть назву веб-сайту, який Ви використовували або через який Ви надавали Ваші персональні дані, а також суть і зміст даних, які Ви надавали. Фонд прийме розумні заходи для негайної відповіді на Ваш запит протягом 20 робочих днів щодо питань, проблем або запитів які можуть у Вас виникнути у зв’язку з доступом до ваших персональних даних, які Ви надали через веб-сайт або з питань використання Фондом Ваших персональних даних. Фонд може зв’язуватися з Вами для надання інформації у відповідь на Ваш запит.

Якими правами я володію згідно законодавства?

    Згідно із Законом України «Про захист персональних даних» Ви маєте право, зокрема:

      1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
      2) отримувати інформацію про умови надання доступу до ваших персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
      3) на доступ до своїх персональних даних;
      4) отримувати не пізніше ніж через тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
      5) пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
      6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
      7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
      8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
      9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
      10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
      11) відкликати згоду на обробку своїх персональних даних;
      12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
      13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.

Роби добро і говори про це: надихай людей на добрі справи!

Сповістити про наявність Ми проінформуємо вас, коли товар з'явиться у крамничці. Лишіть свою електрону адресу внизу.
Email Ми не передаємо електроні адреси покупців третім особам